Шокантно видео на Османагиќ: Аутизмот е главната цел на светската елита… Изнесува неверојатни податоци….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Драги пријатели ви преопорачувам внимателно да го погледнете видеото што го постирам.

           Во видеотото не повикува да се рабудеме.

           Преку вакцините треба утизмот да биде зголемен на 50 % за да може да се владее и контролитра народот.

           Изнесува податок дека само во САД 78 вакцина, а треебало да порасне на 256 вакцина.

           Изнесува податок за неворатно зголемување на аутизам во САД, па и во светот.

           Погледнете го внимателно, индиректно го обвинува Бил Гејтс.  

Споделете
Tweet 20