НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми ДО 14ти ноември 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, во однодсите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емптивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Блокадите и пречките ќе продолжат и ова недела. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Ќе бидете нервозни, склони кон конфликтни ситуации. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренеса во односот со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловно поле. Неделава ќе бидете во центар на многу настани, многу Бикови можат да се појават во медиумите. Обрнете внимание во односите со сесдите, ќе бидете склони кон конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски, кон заљубување. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени домот и родителите. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во четврток и петок ви престојат поволни промени на емотивно поле. Можете да очекуват поддршка на емотивно поле од партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Неделава поволна ви е на деловно поле. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе биодете склони кон кратк и брзи врски. Во четврток  и петок емоциите ќе ги насочете кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Периодот поволен ви е ако вашата работа е поврзана со деца или уметност. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односите со претпоставените, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Четврток и петок ќе ви донесат поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Не ви е поволно за полагање на испити и патувања. Обрнете внимание во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Сабота, недела и понеделникне ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканот. Вторник и среда ќе ви го вратат расположението, ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална работа. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски, поволно е за трговија. Обрнете внимание на финансиите и здравјето, можни се конфлкти на финасиско поле. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Периодот поволен ви е на финасиско поле, ќе ви се зголеми печалбата, поволно за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание на судските спорови, како и во  дносот со партнерот. Можна е авантура или паралелна врска. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателит на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Вашата доминација во однос на останатите знаци и оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание во односот со колегите, можни се конфликти на работа. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Периодот не ви е поволен, имате недостаток на енерија, потешко ги завршувате работите, имунитетот на организмот ви е намален. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, можни се чести конфликти, како и несакана бременост. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можни се многу блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врскте ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Мжете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели, тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате работите. Обрнете внимание во односите со домашните и родителите, можни се чести конфликти во домот. Не ви е поволно за работа со недвижнини. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса ви односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле, Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Пердиот поволен ви е за работа, поволен е кога е во прашање кариерата, ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со другарите и роднините, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле, Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени нса емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Периодот поволен ви е за патувања, полагање на испити, за работа со странство. Обрнете внимание на финансиите, можни се конфликти на финансиско поле. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20