НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 21-ви ДО 28ми ноември 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги вспоставувате на маеријална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно пое. Ќе бидете склони кон брзи врски, кон заљубување. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од родителите и домашните можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе влијаат врз одлуките што ќе ги донесувате на емотивно поле. Влегувате во повоен период за патувања, за работа со странство, за полагање на испити. Обрнете внимание во односот со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота и недела ќе бидете емотивно напнати, полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон заљубување, можна е кратка врска. Влегувате во период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на здравјето и финансиите. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се кнфликти на финансиска или мотна основа. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – сабота  недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост.Во понеделник вторник и среда распложението ви се враќа,ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Влегувате во период кога популарноста ќе ви се зголеми. Ќе се најдете во центар на многу настани, многу Близнаци ќе се појават во медиумите. Поволно ви е за започнување или расчистување на судски процеси. Можна е страсна врска или авантура, но и чести конфликти со партнерот. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Влегувате во период поволен за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Поволни ви е за започнување на сопствен бизнис. Нема да трпите подредена улога. Можни се конфликти со колегите и соработниците. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота и недела емоиите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресвност, чувство на несаканост, љубоморни и посеесивни сцени. Периодот поволен ви е ако сте во уметноста или вашата работа е поврзана со деца. Можна е парелна врска или  авантура. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота и недела духот ќе ви бидее исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во понеделник, вторник и среда емциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Влагувате во период кога најмногу активности ќе ви бидат насочени кон домот. Поволно ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можни се конфликти или проблеми со родителите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота и недела не ви се поволни за љубов, можни се блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Понеделник, вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле Духот ќе ви се исполни со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Влеговте во период кога комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота и недела ви престојат поволни промени на емотивно пле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Понеделник вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Влеговте во поволен финансиски период. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволно е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловна основа. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток е петок не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки, проследи со љубоморни и посесивни сцени. Дојдоа вашите пет минути, енергијата ви се враќа, работите повторно ќе ги земете во свои раце, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Сабота и недела поволни ви се на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Влеговте во неповолен период. Ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите. Бидете подалеку од конфликтите со соседите, лошо ќе завршат за вас. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Влегивте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуват. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели, тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате работите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекуват поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Влегивте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, да дојдете до раководно место. Ќе добиете повеќе понуди за работа. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20