НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 12-ти ДО 19ти декември 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички     

ОВЕН – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Во недела и понеделник оптимизмот на емптивно поле ви се враќа. Духот ќе ви се исполни со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, нон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријаелството и љубовта. Неделава поволно вио е за еабота со странство, за патувања, како и за полагање на испити. Нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Сабота  поволна ви е за за љубов. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Нерела и понеделник не ви се поволни за љубов. Ќе ве следат блокади и пречки, љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Неделава не ви е поволна, обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Подалеку од конфликтите со соседите, лошо ќе завршат за вас. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските повеќе ќе ви бидат на деловна основа. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле, ќе ви донесат блокади и пречки кај спротивниот пол, љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоци, но и со авантуризам, можна е кратка врска. Неделава популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани, многу Близнаци ќе се појават во медиумите. Поволно е за запонување или расчитување на судски спорови. Обрнете внимание во односите со пријателите, како и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Сабота поволна ви е на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот и децата. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врскте ќе ги воспоставувате на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток  петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени. Неделава ви е добра за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствуваат на секој чекор. Поволна ви е за започнување на сопствен бизнис. Бидете подалеку од конфликтите со колегите и претпоставените. Нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во недела и понеделник можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во вторник и  среда емоциите ќе ги насочете кон работата, кон настаните на работа. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесе поволни промени на емотивнио поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Ова недела поволна е за Лавовите што се уметноста, работата што им е поврзана со деца. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание на подолгите патувања, патувањата надвор од земјата, како и во односите со странците иличностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бдат насочени кон партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Недеелава добра ви е за семеен бизнис, за работа со недвижнини или трговија. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во работата со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиско поле. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски, можна е кратка врска. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопуват врски. Можете да очекувате поддршка од домашните и роднините. Обрнете внимание во односот со партнерот, во јавните настапи, како и на судските процеси. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и  другарите на емотивно поле. Можна е кратка и брза врска. Во Четврток и петок емоциите ќе ви бидат  насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Периодот поволен ви е на финансиско поле. Ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Неделава добра ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Нема да трпите подредена улога, можни се конфликти со колегите и сороботниците. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во недела и понеделник расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склни кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги поставувате материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Вашата доминација во однос на оние што ве пкружуваат ќе се почувсатвува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци.  Обрнете внимание во односот со партнерот и децата. Можна е авантура, но и несакана бременост. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство нанесаканост. Во вторник и среда ви се враќа расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат нассочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Неделава не ви е поволна. Ќе ви недостасува енергија, имунитетот на организмот ќе ви биде намален, потешко ќе ги завршувате работите. Обрнете внимание во односите со домашните и родителите. Ќе бидете склони кон повреди во домот. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариера, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со еемоции, склони кони кон чести промени на рассположението. Недеелава можете да очекувате поддршка од пријателите, тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате започнатите работи. Ќе ви се отварат многу врати кои за вас беа затворени. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Обрнете внимание во односите со роднините и другарите, како и со преставниците на власта. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врскте ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник  и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно полле. Не е исклучено пријателство да ви помине во во врска. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Неделава поволна ви е за работа, за напреување во кариерата, за започнување на сопствен бизнис. Можете да добиете повеќе понуди за работа. Можни се конфликти на финансиско поле, ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Не се исклучени непланирани издатоци. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
Tweet 20