Двобој Путин и Бил Гејтс (видео)!„Корона вирусот“ е шега по она што не чека! Се подготвува етнички вирус, који ќе убива одредени народи, цели семејства……..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков –Крајнички

Вечерва налетав на видео, на информации кои одамна ми се познати, но без одредени докази не сакав да ги презентирам.

          Како новинар аналичар, кој солидно ја познава светска политичка сцена, тука мислам на играта на големите сили, некои информации одамна ги знам.

          Прво протече информацијата од Руската федерација, поточно од нивниот председател Владимир Путин.

          Пред неколку години јасно укажа на меѓународната заедница, дека се подготвува „етнички вирус“, што зборува дека информацијата која ќе ја слушнете во видеото не е нова, но со подетални податоци е.

          Како што спомнав, во своето обраќање пред неколку години, Владимир Путин го предупреди Западот, особено САД, дека внимателно ги набљудуваат што работат во Русија.

          Јасно укажа дека во сите делови на Руската Федерација, особено во евроипскиот дел собираат генетски податоци од етничките руси.

          Јасно им кажа, дека Русија соодветно на тоа ќе им одговори.

          Во видеото што ви го остирам, пренесуваат изјава како Владимир Путин ја потврдил информацијата дека „генетскиот вирус“ е тестиран прво кај кучињта, бидејќи они имаат краток животен век.

          Потвредено дека за 2–3 генераии изумираат одредена раса на кучиња.

          Путин во видеото предупредува дека со „генетскиот вирус“ можат сели нартоди да се уништат, цели семејства.

          Но, исто така предупредува дека Русија на Западот соодветно ќе им одговори.

          Не случајно Бил Гејтс за 2024 година најави пострашен вирус од „кориона вирусот“.

          Кога ќе се сложат сите коцкици, се доаѓа до заклучок дека генетскиот вирус е подготвен одамна, се чека моментот да се употреби.

          Во изјавата на Бил Гејтс дека тоа не очекува во 2024 година, не е случајна годината.

          Во 2024 година истекува предсдателскиот мандат на Владимир Путин, а со новиот устав кој е донесен има право уште на два мандата.

          Но, како предупредување од страна на Русија до САД и НАТО, тука може да се земе во предвид и дволичната Кина, во новиот руски устав дадено е право на председателот на државата да може Русија прва воено да интервенира (се мисли и на нуклерен удар), поточно превентивно, што досега го немаше во предходниот устав на Руската Федеррација.

          Интересно е што предходниот устав на Руската Федерација, за време на владеењето на Борис Елцин е пишуван и „со помош на САД“!

          Од овие причини се донесе нов устав, кој минатата година на рееферндумот во Русија се усвои.

          За да не ја доживеат судбината на СССР и СФРЈ (за ово веќе пишував), во новиот устав на Руската Федерација ускратено е правото на самоопределување и отцепување на Републиките од Руската Федеррација.

          Гоинава што е пред нас, ќе биде многу турболентна, не се исклуено многу локални, па и глобални конфликти.

          Престои пресметка на длабоката држава на САД со Русија, која им застана на патот на глобализацијата.

          Кина ќе биде приморана да заземе страна, да НЕ ГО ИЗВЛЕЧЕ ПОДЕБЕЛИОТ КРАЈ.

          Двобојот помеѓу Владимр Путиун и Бил гејтс, заедно со неговите газди започна.

          Драги пријатели, поставете си едно прашање кога е во прашање „корона вирусот“?

          Зошто во Кина, која брои ,илијарда и 300 милиони жители нема новозаболени, се се лоцираше само на Вухан, каде е создаван вирусот, а германија потврди дека се работи за бактерија, која предизвикува смрт преку васкуларните проблеми, преку тромноцитите, кои доведуват до згрушување на крвта.

          „корона вирусот“ најмногу сде шири со секојдневните запрашувања.

          Кога се во прашање запрашувањата, само Кина не „дозволи запрашувања“ во Русија е тоа контролирано.

          Затоа на отворено треба што помалку да се престојува, со обавезно носење на маски.

          Од ова причина се препорачува превентивно да се користи аспирин, цинк и витамин Д.

          Видеото што го постирам е поделено на два дела.

          Првиот дел зборува за етничкиот вирус, во кое детално се пренесува изјавата на Владимир Путин.

          Вториот дел е како лично Бил Ладен вршел обука во Косово и Албанија……

Споделете
Tweet 20