НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 27-ми февруари ДО 06ти март 2021 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон рабптата, кон настаните на деловно поле. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток  петок не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Периодот не ви е поволен, ви недостасува енергија, потешко ги завршувате работите, имунитетот на организмот ви е намален. Обрнете внимание на финансиите, можни се конфликти на финансиско поле. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БИК – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Емоциите ќе ви бидат насочени кон нив. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Ова е период кога најмногу ќе бидете насочени кон политиката и современите технички срества. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате работите. Ќе ви се отварат многу врати, кои до сега за вас беа затворени. Ќе бидете полни со енергија, нема да трпите подредена улога.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Периодот поволен ви е кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да наспредувате. Поволна ви е за започнување на сопствен бизнис, за промена на работно место или фирмата. Неделава ќе бидете нервозни, склони кон мконфликти. Бидете подалеку од конфликтите со соседите.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон заљубување, кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток ипеток ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во одност со партнерот и децата, емоциите ќе ви бидат насочени кон нив. Перриодот поволен ви е за патувања, за работа со странство, за надообразба. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бдат насочени кон парите и  материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Влезени сте во неповолен период, ќе ви биде намален имунитетот на организмот, потешко ќе ги завршувате работите. Обрнете внимание во односот со претпоставените и колегите, можни се конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ДЕВИЦА – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции. Во зависност како ќе се чувствувате, така и одлуките ќе ги донесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете скони кон заљубување, кон кратки и брзи врски. Се наоѓате во период кога можете да се најдете во центар на многу настани, некои Девици ќе се појават и во медиумите. Поволно ви е за започнување или расчистување на судски спорово ако ги имате. Обрнете внимание на патувањата надвор од земјата, како и во односите со странците и личностите од друга религија.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, несаканост, љубоморни и поссивни сцени. Вторник и среда расположението ќе ви го вратат. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на распожението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи, врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Период поволен ви е за работа. Васшата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание на финансиите и на здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СКОРПИЈА – Во сабота,недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат расположението, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во овој период можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односот со партнерот и на судските спорови ако ги имате.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Не е исклучена кратка врска на работа или поврзана со работа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е пријателство да ви помине во врска. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Обрнете внимание во однос со колегите, можни се конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЈАРЕЦ – Во сабота, недела и понеделник духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ќе ги донесувате на емотивно поле. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Обрнете внимание во односот со партнеот, можни се чести конфликти со нив, како и проблеми поврзани со нив. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ВОДОЛИЈА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и преечки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда оптимзмот ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Можна е кратка врска или авантура на работа или поврзана со работа. Влезени сте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, поволно е за инвестиции и вложувања. Обрнете внимание во односот со домашните и родителите, можни се проблеми со нив.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РИБИ Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток оптимизмот ви се враќа на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Енергијата ви се врати, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Вашата доминација ќе се почувствува на секој чекор. Неделава можни се конфликти со поблиските роднини и другарите.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

Споделете
Tweet 20