Бајден е најдобриот маркетинг агент на Путин(видео)! Еу ќе забрани извоз на вакцини.. Во Изреал во картнтин се носи нараквица на ногата….Русија масовно дели пасоши на жителите на ДОНБАС….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Комедијата што се случува во светот со „пандемијата“ на корона вирусот, да е жив Вилијам Шекспир подобра не би можел да напише.

              Комедијата се случува и на светската политичка сцена и со светски лидери, особено со лидерот на САД Џо Бајден.

              Во идно интервију го нарече председателот на Руската Федрација Владимир Путин „убица“.

Му се заканува дека ќе „плати“ за мешањето за изборите во САД во 2020 година!  

              На ова предеседателот на Руската Федерација му одговорим кога ќе зборува за него дека е убица, тоа го прави пред огледло, бидејќи самиот се опишува со зборот убица.

              Но, тоа не се единствените негови гафови.

              Српскипт портал пренесува:

„До што се дојде, а се е бизнис? Водеечките членки на Еу го блокирале извозот на вакцините..

              Истиот портал донесува и текст:

„Како изгледа ова? – Во Израел, карантинот е проследен со наногика, а невакцинираните луѓе не можат да ја напуштат земјата“…

Споделете
Tweet 20