НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 17-ти – ДО 26ти април 2021 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и  другарите, комуникативноста ќе ви биде зголемена. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вгторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно пле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. До среда ќе се чувствува вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоаставувате на деловна основа. Од среда влегувате во поволен финансиски период. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БИК Во вторник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно пле. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле, Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивн поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживете ренесанса. До среда ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите. Од среда енергијата ви се враќа, повторно работите ќе ги земете во свои раце, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бида насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Можете да очекувате поддршка од роднините на емотивно поле. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. До среда можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате започнатите работи. Од срда влегувате во неповолен период. Ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате започнатите работи и обврски, имунитетот на организмот ќе ви биде намален.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РАК Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност,чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. О недела и понеделник расположенирто ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението, во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќр бидете склони кон кратки и брзи врски. До среда ќе ви потрае поволниот период кога е во прашање работата и кариерата. Од среда влегувате во период кога можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Политиката и современите технички среда најмногу ќе ве привлекуваат. 

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЛАВ Во сабота можете да очрекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа, ќе бидете исполнети со емоцци, склони кон чести промени на рсположиниео. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе воспоставувате на емотивно поле. До среда поволен ви е периодот за работа со странци, за патувања, за полагање на испити. Од среда влегувате во поволен период кога е во прашањ работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, ќе имате поддршка од колегите и претпоставените. Поволно ви за започнувањње на сопствен бизнис, за промена работното место или фирмата.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ДЕВИЦА Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Лошиот перриод ќе ви потрае до среда. До тогаш ќе потраат блокадите и пречките на многу полиња, особено на финансико поле. Од среда работите полека ќе ги земете во свои раце. Ќе влезете во поволен период за работа со странство, за патувања, како и за полагање на испити.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ТЕРЕЗИЈА Во сабота духот ќе ви биде исполнет со емоции. Како и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работаа и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Во бторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. До среда поволно ви е на емотивно пола, како и за започнувањее на судски спорови. Од среда влегувате во потежок период исполнет со многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здрравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СКОРПИЈА Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Можни се блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Во недела и понеделник оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловн поле. Врските ќе ги вопспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе бидете склони пријателства да ви поминуваат во врски. До средеа поволен ви е периодот за работа. До тогаш вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Од среда влегувате во период кога популарноста ќе ви се зголеми. Ќе се најдете во центар на многу настани, многу Скорпии ќе се појават во медиумите. Поволно ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги имате.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СТРЕЛЕЦ Сабота поволна ви е на емотивно поле. Може да ви донесе енесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми попиларноста кај спротивниот пол. Недела и понеделник можат да ви донесат блокади на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда оптимизмот ви се враќа, духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувае повеќе поради стататус, откокку од емоции. До среда ќе ја имате поддршката од партнерот и децата. До тогаш ви е поволно ако работата ви е поврзана со деца, како и за игрите на среќа. Од среда влегувате во поволен период за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЈАРЕЦ Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно пле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивна основа. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот, духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантарузизам. До среда најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Од среда влегувате во период кога можете да очекувате поддршка од парттнерот и децата. Поволно ви е за игрите на среќа, како и за работа си деца илои ако сте во уметноста.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ВОДОЛИЈА Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесат поволн промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат поуларноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. До среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Од среда најмногу ќе бидете насочени кон домот. Влегувате во поволен период за семеен бизнис, за работа со недвижнини и трговија.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РИБИ Во сабота можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Во нредела и понерделник ви престојат поволни периоди на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со парттнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеерте ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивноот пол. Поволниот период на финасиско поле ќе ви потрае до среда. Од среда комуникативноста ќе ви се зголеми, можете да очекувате поддршка од роснините и другарите, од оние што ве опкружуваат. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ 2.500денари
КОМПЛЕТНИ
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 ина СТРАНИ 2.500денари

Споделете
Tweet 20