Американски адмирал призна: Со вакви интереконтиментални ракети, не можеме да ја добиеме треттата светска војна (видеа).. Турција склучи договор за производство на руската вакцина „Спутник v“… Лавров отворено за сите афери и „агресивноста на Русија“ во последните неколку години..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Драги пријатели, вечерва повторно ви се обраќам со текст и видеа, едното е мое обраќање, другото е интервију на рускиот министер Сергеј Лавров, кое е долго и ги опфаќа сите афери поврзани со Русија, од „СкрипаЉ“ па наваму:

Српскиот портал:

донесува текст за изјавата на адмирал на САД дека САД не може да ја добие третта ссветска војна поради „интербалистичките ракети на Русија, но и на Кина.

Адмиралот Чарлс Ричард зборува дека нивните стратешки ракети „Минутеамlll“ дека се релквии од студената војна, а ги имаат 450.

            Што се однесува до моето видео обраќање, на дваати сд прекинуваше, во тој момемт антувирусот забележа напад со вируси и тројанци.

            Од тие причини го постирам вториот обид за мое обраќање со видео, каде на крајот велам дека неминовен е конфлик на Турција (тука замрзнува видео обраќањето) со Грција.

            Ако е кратко моето обраќање преку видео, вреди внимателно да се погледне!

Ако имате време од 2 часа, ВИ предлагам внимателно да го ислушате интервијуто на минстерот за надворешни работи на Руската Федерација Сргеј Лавров, ќе ви биде доплнение на моето незавршено видео обраќање.

Споделете
Tweet 20