Германски воен експерт ги предупредува САД и ЗАПАДОТ: Не ја предизвикувајте Русија ќе бидете пеплосани во тој оган, не сте дораснати… Не е запознаен НАТО е „засилен“ со Црна Гора и Македонија!

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Геррманскиот воен експерт Ралф Тила ги потврди моите досегашни анализи и тврдења дека во моментот Русија е најголемата воена сила.

           Со своето хиперсонично (нсдзвучно) оружје е недостижна за САД и Западните земји заедно.

           Германскиот експерт Ралф Тила ги предупредува САД и Западните земји да не провицираат Русија, бидејќи не се дораснати за огнот што можат да го предизвикаат.

           Со други зборува „мечката да не ја чепкаат каде што не треба, да не ја будат – ќе ги проголта за доручек!“.

           Повеќе за ова пишува порталот:

кој излезе со наслов:

„Германскиот експерт Ралф Тила ги предупреди лидерите на западните земји за последиците од нивниот агресивен пристап кон Русија.“

Еве го текстот во целост:

Воениот потенцијал на западните земји е значително намален и тој почнува сериозно да се спротивставува на силата на руската армија, која неодамна ги зголеми своите борбени способности.

Германскиот воено-политички експерт Ралф Тила дојде до овој заклучок.

Експертот и поранешен полковник на Бундесверот, рече дека е разнишана технолошката супериорност на западните вооружени сили на земјите на НАТО во ЕУ.

Западот започна брзо да ја губи својата позиција во развојот на хиперсонично и електромагнетно оружје, каде што Русија веќе успеа да постигне голем успех.

Во тој контекст, Тила остро критикуваше бројни „западни херои“ кои „демонстрираат сила и се играат со оган“ организирајќи воени провокации против Русија.

По анализата на реалната состојба, полковникот Тила реши да го предупреди Западот да не започнува војна со Русија затоа што тие ќе исчезнат во нуклеарен оган, за што Западните земји немаат на располагање.

Во тој контекст, тој посочи на претерано агресивниот однос на земјите од НАТО кон Русија.

Во исто време, експертот го предупреди Западот да не се меша во украинскиот конфликт, бидејќи ваквиот отворено агресивен чекор од земјите на НАТО неизбежно ќе предизвика директна вооружена пресметка со руската страна, што ќе има сериозни последици.

Webtribune.rs

           Забележувам дека војниот експерт на Германија Ралф Тила, веројатно не е запознаен со новото засилување на НАТО!

           Не знае дека НАТО е „засилен“ со Црна Гора и Македонија.

Причината што Русија и председателот Владимир Путин се трпеливи кон САД и НАТО е засилувањето на НАТО со Црна Гора и Македонија.

Споделете
Tweet 20