НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 08-ми – ДО 15ти мај 2021 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички              

ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Влеговте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата. Периодот поволен ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во односите со родителите и домашните. Можни се чести конфликти. Ќе бидете склони кон повреди во домот. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БИК – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Во понеделник, вторник и среда ви се враќа расположението. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание во комуникациите со роднините и другарите, ќе бидете склони кон конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Не е исклучено пријателство да ви помине во врска. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Периодот во кој сте влезени не ви е поволен. Ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате започнатите работи и обврски. Ќе бидеете склони кон претерано трошење на пари. Можни се конфликти на финансиска основа.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РАК – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус отколку од емоции. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Тоа се денови кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Влезени сте во период кога политиката и современите срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате започнатите работи и обврски. Ќе бидете полни со енергија, склони кон конфликти, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЛАВ – Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура.  Во понеделник, вторник и дсреда емоциите ќе ви бидат нсасочени кон работата и кариерата,  кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Влезени сте во исклучително поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Вашата доминација на работа ќе се почувствува, ќе имате поддршка од претпоставените. Ќе бидете нервозни, склони кон конфликти, особено со соседите.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ДЕВИЦА – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе почувствувате блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во понеделник, вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви се исполни со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата  кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Влеговте во поволен период за работа со странство, за патувања, како и за полагање на испити. Обрнете внимание во односите со пријателите и на политичките активности. Можни се конфликти со пријателите, ќе ви недостасува нивната поддршка.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ТЕРЕЗИЈА – Сабота и недела поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во оо односот со партнерот, ќе ви ја згоемат популарноста кај спротивниот пол. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле, ќе ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви с враќа. Духот ќе ви бид исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Периодот не ви е поволен, можни се многу блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можни се конфликти на работа со колегите и претпоставените, како и неповолни промени во кариерата.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СКОРПИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон астаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Понеделник, вторник и дсреда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со парттнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Влезени сте во период кога популарноста ви е зголемена. Ќе се најдете во центар на многу настани, многу Скорпии ќе се појават во медиумите. Периодот поволен ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги имате. На многу слободни Скорпии им престои влегување во сериозна врска или нова љувов. Обрнете внимание на долгите патувања, како и во односите со странците и личностите од друга религија.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота ии недела поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Можете да очекувате поддршка на емотивно поле од нив. Поволно е за влегување во нова љубов или врска. Понеделник, вторник и среда се денови кога емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Влеговте во поволен период за работа, за запонување на сопствен бизнис. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Можни се конфликти кога се во прашање туѓи пари или нерасчистени имовински односи.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела емоиите ќе ви бидат нассочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Во понеделник, вторник и среда ви престојат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Периодот поволен ви е ако сте во образованието, уметноста или работата ви е поврзана со деца. Обрнете внимание во насстапите во јавноста и на судските спорови ако ги имате. Можни се чести конфликти со партнерот, но не е исклучена и авантура. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски, кон заљубување. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можета да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат на одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Чертврток и петок ќе ви донеат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Влеговте во период кога најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија, услужни дејности, како и з семеен бизнис. Обрнете внимание на работа, во односот со колегите, можни се чести конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РИБИ Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот, кон домашните. Можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, можни се чести конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

Споделете
Tweet 20