НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти мај – ДО 5ти јуни 2021 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настанит на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена кратка врска или авантура со некого од пријателите. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивн сцени. Влезени сте во период кога можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Обрнете вниманире во односите со домашните и родителите, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БИК – Во сабота и недела духот ќе ви биде исполнет со емоции но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и карирерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради статусот. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Влезени сте во поволен финансиски период,ќе ви се зголеми печалбата. Периодот поволен ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во односот со роднините и другарите, можни се чести конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БЛИЗНАЦИ – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе бидат исполнети со блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во понеделник, вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Вашата доминација во однос на останатите знаци, во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекот. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Ќе бидете склони кон претерано трошење на пари. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РАК – Сабота и недела поволни ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ви престојат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции и авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Период не ви е поволен. Ќе почувствувате недостаток на енергија, потешко ќе ги завршувате работите, имунитетот на организмот ќе ви биде намален. Не ви е поволно за нови почетоци. Обрнете внимание финасиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и крдитите. Нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЛАВ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви дфонесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Влеговте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Обрнете внмимание во односот со партнерот, како и во односот со соседите, ќе биде склони кон конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ДЕВИЦА – сабота и недела ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловнио поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Во четврток и петок ви престојат поволни промени на емотивно поле. Ќе доживеете ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Влезени сте во поволен период за работа. Ќе ви се даде можност да напредувате, вашата доминација во работата ќе се почувствува. Ќе добиете повеќе понуди за работа. Поволно е за започнување на сопствен бизнис или за промена на работното место. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности, како и во односот со соработниците.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота и  недела емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Од домашните и родителите можете да очекувате подршка на емотивно поле. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Влеговте во поволен период за работа со странство, за патувања, како и за полагање на испити. Обрнете внимание во дносот со колегите и претпоставените, како и со партнерот, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СКОРПИЈА – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Денови кога можете да очекувате поддршка од домсашните на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни 0промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Влеговате во период и0сполнет со блокади и пр0течки. Обрнете внимание на 00финансиите и здравјето. Обрнете внимание0 во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите, како и во односот со домашн0ите.Подетално 0каква ќе ви биде неделата 0можете да се информират0е во редакцијата 0онтакт тел 078 2150 911
ИЗРА0БОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАН0И – 1.500 денари
СОЛАРН0И НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ 00- 1.500 денари
СПОРЕДБЕН0И НА 30-ина СТРАНИ –0 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ 000СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊ0Е)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СТРЕЛЕЦ – во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате подддршка на емотивно поле. Влезени сте во период кога ќе се најдете во центар на многу настани, популарноста ќе ви се зголеми. Периодот поволен ви е за започнување или расчистуање на судски спорови ако ги имате. Внимавајте во односите со роднните и другарите,како и на финансиите. Можни се конфликти на имовинска или финасиска основа. По0детално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Влегувате во поволен период за работа. Вашата доминација во  однос на колегите ќе се почувствува. Обрнете внимание на финансиите, на инвестициите и на судските спорови ако ги имате, како и во односот со партнерот.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ВОДОЛИЈА – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Во понеделник, вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бдат насопчени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоаставувате на материјална основа. Влеговте во период кога можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Периодот поволен ви е ако сте во уметноста или работата ви е поврзана со деца. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односите со колегите и претпостаните. Не ви е поволно да започнувате сопствен бизнис или да ја менувате фирмата.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РИБИ Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена и врска со некого од пријателите. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во четврток и петок ви се враќа расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Влеговте во период поволен за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, како и со соседите, можни се конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20