НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 5-ти – ДО 12ти јуни 2021 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички              

ОВЕН – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Во понеделник, вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Куминикативноса ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Обрнете внмание на политичките активности и во односите со пријателите, како и со партнерот и децата. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БИК – Сабота и недела можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска или авантура со некого од пријателите. Понеделник, вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканст, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок ви се враќа расположението, ќе бидете полни со емоции. Периодот поволен ви е на финасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволно ви е за инвењстиции и вложувања. Обренете внимание во односот со колегите и претпоставените, како и со домашните, со родителите.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота и недела  емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувае поддршка од пријателите на емотиво поле. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканмост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете вни9мание во односот со странците и на долгите патувањња, како и во односите со роднините и другарите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РАК – Во сабот и недела оптимизнмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоатавувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска или авантура со некого од пријателите. Можни се конфликти на финансиско поле или околу имовински односи. Ќе ви недосува енергија, потешко ќе ги завршувате работите. Не ви е поволно за нови почетоци. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЛАВ – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле. Можни се многу блокади и пртечки, проследени со љубоморни сцени. Понеделник, вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ќе ви се врати. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариера, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Влеговте во период кога политиката и современите ѕтехнички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате работите. Ќе ви се отворат многу врсти кои за вас беа затворени. Обрнете внимание во дносот со партнерот, ќе биде склони кон кнфликти. Можна е врска со партнер каде ќе има поголема разлика во години. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ДЕВИЦА – Сабота и недела поволни ви се на емотивноо поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, популарноста кај спротиниот пол ќе ви се зголеми. Понеделник, вторник и седа не ви се поволни на емотивно поле. Ќе бидат исполнети со блокади и пречки, со љубоморни и посесивни сцени, Четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Влеговте во поволен период кога е во прашање кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, ќе добиете повеќе понуди за работа. Поволно ви и за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со соседите и колегите и сороботниците. можни се конфликти со нив. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно пле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесансат ренесанса во односот со партнерот,ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емтивно поле, Ќе ви донесат блокади, проследени со љубоморни сцени. Оптимизмот ви се врати. Влеговте во поволен пеиод за работа со странство, за патувања, за олагање на испити ако студирате. Обрнете внимание во односот со пријателите, на политичките активности, како и во односот со партнерот и децата.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СКОРПИЈА – Сабота и недела поволни ви се на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, Во односот со нив ќе доживеете ренесанса. Во понеделник, воторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Влезени во период на блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Обрнете внимание во односот со родителите и домашните, како и со колегите и претпоставените.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Понеделник, вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во дносот со партнерот и децата. Во четвтрок и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон ннастаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа.  Влезени сте во период кога популарноста ви е зглемена, многу Стрелци можат да се појавата во медиумите. Поволно ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги имате. Обрнете внимание на подолгите патувања, во односите со странците, како и со роднните и другарите.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела можете да очекувате поддршка од        роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и врзи врски. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донеат поволни промени на на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Влеговте во поволен период за работа. Вашата домонација во одност на колегите ќе се почувствува. Поволни ви е за започнување на сопствен бизнис, Обрнете внимание на фоинансиите, како и во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кион кратки и брзи врски. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од родителите на емотивно поле. Периодот поволен ви е ако сте во уметноста или работата ви е поврзана со деца. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете  внимание во односот со партнерот, како и со претпостените.  Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РИБИ Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на распоожението. Во зависност како ќе се чувствувате така и ќе ги донесувате одлуките. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате подрршка од роднините и другарите на емотивно пле. Ќе бидете склони кон кратки и врзи врски. Влезени сте во поволен период поволен за семеен бизнис, работа со недвижнини и трговија. Можете да очекувате поддршка од домашните и родителите.  Обрнете внимание во односот со соседите, како и со колегите и сороботниците.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

Споделете
Tweet 20