НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10-ти јули – ДО 17ти јули 2021 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички           

ОВЕН – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон домот, можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Во недела и понеделник можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат нассочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа.Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Најмнногу активности ќе ви се одвиваат во домот или же бидат поврзани со домот. Обрнете внимание на политичките активности и во односите со пријателите и соседите. Можни се конфликти на финасиско поле.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БИК – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо же воспоставувате комуникации. Можете да очекубате поддршка  од роднините и другарите. Ќе бидете склони кон конфликти. Обрнрете внимание во односот со колегите и претпоставените, како и со пријателите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддрпка од роднините и другарите на емотивна основа. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во четврток и петок можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Периодот поволен ви е на финассиско поле. Ќе ви се зголеми пелалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Повпно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Можни се клонфликти со роднините и другарите. Обрнете внимание во односите со странците и на долгите патувања, патувањата надвор од земјата. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РАК – Во сабота ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да ичекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вашата соминација во однос на оние што ве опкружуваат же се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Можни се конфликти на финасиско поле. Обрнете внимание на финансиите и здравјето, можни се симптоми на наследни илли хронични заболувања. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЛАВ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во недела и понеделник расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Обрнете внимание во односот со партнерот. Можна е врска со партнер каде ќе има поголема разлика во години. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ДЕВИЦА – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во вторник и среда расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финасиска основа. Ова е период кога можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од вилијателните пријатели. Тоа ќе ви помогне полесно и побрзо да ги завршувате работите. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Обрнете внимание во односите со соседите, како и со колегите и сороботниците. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате повеќе поради истатус. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е врска со некого од пријателите. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност. Чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Четврток и петок ви го враќаат расположението,. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението.  Влезени сте во поволоволен период за работа. Ќе ви се даде можност да напредувате, да дојдете до раководно место. Поволно ви е за започнување на сопстен бизнис. Обрнете внимание во односот со пријателите и на политичките активности, како и во односот со партнерот и децата. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СКОРПИЈА – Во сабота духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна и кратка врска или авантура. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон тработата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Можна е врска каде ќе има поголема разлика во години. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е врска со некого од пријателите. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Периодот поволен ви е за работа со странство, патувања, полагање на испити. Обрнете внимание во односите со колегите и претпоставените, како и со родителите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота не ви поволна на емотивно поле. Можни се блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Недела и понеделник ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со њмоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Можна е врска со партнер каде ќе има поголема разлика во години. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е врска со некого од пријателите. Периодот не ви е поволен. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во работата со туѓите пари, позајмиците и креддитите. Обрнете внимание на подолгите патувања, како и во односите со сттранците и личностите од друга религија. Ќе ви недостасува поддршка од роднините и другарите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЈАРЕЦ – Сабота ќе ви донесе поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариератата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Популарноста ви е зголемена, ќе се најдете во центар на многу настани, некои Јарци можат да се појават и во медиумите. Можни се конфликти на финасиско поле, како и на имовинска основа. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Четврток и петок ќе ви го вфратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Влеговте во поволен период за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Периодот поволен ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со партнерот и претпоставените, можни се конфликтни ситуации. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РИБИ Сабота поволна ви е на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Ќе ви донесе ренесанса воо дносот со нив. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Периодот поволен ви е за љубов и деца, плодноста ќе ви биде зголемена. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односите со колегите и претпоставените, можни се чести конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

Споделете
Tweet 20