НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми август- ДО 014ти авуст 2021 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички           

ОВЕН – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви днесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со парттнерот, ќе ви ја зголемат популарност кај спротивниот пол. Ова е период кога можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Следете ги игрите на среќа, можна е поголема добивка. Можни се конфликти на финансиска основа, ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Обрнете внимание во односите со пријателите и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од дмашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно пле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе нидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, како и со колегите и претпоставените.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон парртнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе воспоставувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Ви престојат многу кратки патувања. Обрнете внимание во односот со домашните, како и со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините ии другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Периодот поволен ви е на финансиско поле, побрзо ќе доаѓате до пари.Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во односите со роднините и другарите, како и на имовинските односи, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЛАВ – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во зависност како ќе се чувствувате, така и одлуките ќе ги донесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспосатавувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Вашата доминација во однос на останатите знаци и оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание на финансиите можни се конфликти на финасиско поле. Треба да обрнете внимание и во односот со  партнерот. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ДЕВИЦА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Вторник и среда ќе ви го вратат расположението. Ќе бидетее полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Периодот не ви е неповолен, ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите. Периодот не ви е поволен за нови почетоци. Ќе поседувате лидерски квалитети, нема да трпите подредена улога. Обрнете внимание во односите со колегите и соробтниците. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена кратка врска со некого од пријателите. Во вторник и среда не ви е поволно на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Во четврток и петок ви се враќа расположението. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати ки за вас беа затворени. Обрнете внимание во односот со партнерот и сосдите. Не е исклучена врска со партнер каде ќе има поголема разлика во години. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена кратка врска со некого од пријателите. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Влеговте во поволен период за работа.Ќе ви се даде можност да напредувате, да дојдете до раководно место. Ќе добиете повеќе понуди за работа. Обрнете внимание на политичките активности, како и во  дносите со пријателите и домашните. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Периодот поволен ви е за работа со странство и патувања, како и за полагање на испити, ако студирате. Обрнете внимание во односот со колегите и претпоставените, како и во односот со роднините и другарите. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можни се многу блокади пречки, проследени со љубоморни сцени. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со оптимизам, можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувае повеќе поради статус. Влезени сте во период исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Период не ви е поволен за патување, обрнете внимание во односот со странците и личностите од друга релиигија. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ВОДОЛИЈА – Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат многу блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Не е исклучена кратка врска или авантура. Ова е период кога популарноста ви е зголемена. Ќе се најдете во центар на многу настани, некои Водолии ќе се појават и во медиумите. Периодот поволен ви е за склучување на партнерства. Можни се конфликти на имовинска основа. Обрнете внимание во односот со претпоставените. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работаа, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Чертврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Периодот поволен ви е за работа. Ќе се почувствува вашата доминација во однос на клегите. Ќе добиете повеќе понуди за работа. Обрнете внмание во односот со партнерот. Можна е кратка врска или страсна авантура. Обрнете внимание во односот и со претпоставените. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

Споделете
Tweet 20