Кога сте во дилема – НА ПОТЕГ Е ЗНАКОТ

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Секој човек барем некогаш во животот се нашол во дилема не знаејќи како да постапи во одредена ситуација. И во такви ситуации, кога ве мачи премислување и нерешителност, астрологијата може да ви помогне.

Ако се најдете на патеките на недоумица и загриженост затоа што не знаете како да се поставите во одредена ситуација посегнете по зодијачкиот знак затоа што ѕвездите секогаш ви даваат вистински совет и ве изведуваат на вистински пат. Процесот е многу едноставен. Сликите на астролошките знаци (на кои се додадени специфичните симболи) залепете ги на картон, а потоа исечете ги.

Кога ќе посакате совет од зодијакот неколку минути концентрирано размислувајте за својата дилема држејќи ги исечените знаци во рацете. Потоа спуштете ги на маса (со лицето кон масата) и мешајте ги со левата рака во круг спротивно од насоката на движење на стрелките од часовникот, а потоа извлечете еден знак и прочитајте го советот на ѕвездите за тоа што вреди да правите во зададената ситуација.

ОВЕН:
Преземете иницијатива. Силно тргнете кон својата цел. Бидете истрајни и отворени. Со вас е енергичниот Марс кој ги штити иницијативните и активните. Значи, нема повеќе размислување, време е за брза акција во која ќе делувате чесно, отворено но и незадржливо.
Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

БИК:

Бидете трпеливи, тактични и толерантни. Делувајте полека и многу разбирливо. Добро промисллете пред да направите што било и обрнете внимание на фактите. Бидете темелни. Всушност, понекогаш е подобро да седите со “скрстени раце” и да согледате како ќе се развиваат работите “сами од себе”.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

БЛИЗНАЦИ:

Потребно е да делувате брзо, но притоа морате да вложите многу шарм и да бидете весели. Оваа ситуација најдобро ќе ја решите ако бидете ведри, разговорливи и брзо да дејствувате. Исто така, немојте тврдоглаво да се држите само до една опција туку полека балансирајте помеѓу можните варијанти. Дури и малку површност и превртливост ќе ви бидат простени.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

РАК:

Својата дилема најдобро ќе ја решите ако бидете нежни и чувствителни и ако се управувате според своите емоции. Токму со топлина и умилкување ќе ги отворите сите врати пред себе. Можете да се потпрете и на поддршка од домашните.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

ЛАВ:

Во оваа ситуација можете исклучително да се држите до себе и да покажете колку се цените себе си, како и тоа дека вашите потреби се многу важни. Дури ви е допуштено и малку егоизам. Со дигната глава барајте целосно почитување на себе си и на своите желби. Заобиколете го компромисот и бидете гордо истрајни, тоа ќе ве одведе кон најдобар исход.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

ДЕВИЦА:

Бидете максимално аналитични и внимателни. Делувајте промислено и раководете се со “здравиот разум” и со проверени методи. Само исправната логика и промисленост можаст да ве одведат до она што е најдобро за вас.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

ТЕРЕЗИЈА:

Во оваа ситуација би било добро (спрема другите) да делувате нерешително. Всушност, се чини дека не е баш лесно да направите избор. Но, овој знак ви укажува на тоа дека треба да се раководите со убавината и изберете ја опцијата која што најубаво делува. Доколку во таа игра има опција поврзана со уметноста свртете се во таа насока.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

СКОРПИЈА:

Бидете што потаинствени, недофатливи и мистични. Имајте секогаш подготвени “тајни адути”. Слушајте ја својата интуиција и никому не ги откривајте своите намери кои што ги имате. Дозволено ви е дури и мала итрина.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

СТРЕЛЕЦ:

Прецизно “нанишанете ја целта”, а потоа кон неа појдете почитувајќи ги моралните норми, правила на однесување и “ферплеј”. Слободно можете да се потпрете на пријателите. Ако имате опција врзана со патувања, далечни патувања секако свртете се во таа насока. И дајте предност на духовното над материјалното.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

ЈАРЕЦ:

Во овој случај најдобро е да се управувате според традиционалните вредности, па дури и да бидете по малку конзервативни. Исто така препорачлива е извесна доза на строгост, студенило и воздржаност.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

ВОДОЛИЈА:

Би требало да бидете целосно оригинални и несекојдневни и да направите она што од вас никој не би го очекувал. Бидете неповторливи и делувајте ненадејно. Токму “факторот на оригиналното изненадување” ќе ја реши работата во ваша корист.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

РИБИ:

Бидете сензуални, нежни и креативни. Верувајте им на своите соништа и раководете се токму со нив. Искористете го блесокот на инспирацијата. Дури и ако некој ви преговори дека сте нереални немој да отстапувате од своето сонување. Всушност, илузијата понекогаш умее да биде посебна сила и двигател.

Подетално што ве очекува во животот, што ви е пишшано, можете да се обратете на

контат. тел 078 215 911

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари

СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

КОМПЛЕТНИ –

НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)

НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

Споделете
Tweet 20