Евреите во Украина ќе си ги искршат забите (видео), од желба за голем Изреал, ќе си ја изгубат државата Изреал….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Моите тврдења дека Украина е со еврејски потпис, потпис на еврејското банкарско лоби „роштилдови“ кои раковдат и со ММФ ги потврдува и Евгенија Тропичок во видеото кое ви го постирам. Ќе треба само да бидете трпеливи гледаајќи го видеото, да почекате да биде вјклучена во емисијата.

              Евгенија Тропичок го кажува онаа што веќе јас го изнсов во моите дпосегашни анализи, каде јасно кажав дека потписот во Украина е еврејски потпис.

              Како што пишував во моите анализи дека корените потекнуваат од Наполеон Бонапарта кои финансиран со еврејското банкарско лоби, со здружени западни сили вршат инвазија на Царска Русија преку Украина, со што и Москва ја палат.

По контраударот на Царска Русија „вандалите и дивјаците руси“ влегуваат во Париз (демократскиот Запад), но не го палат како освета за запалената Москва. Се гледа дека им недостасувала „западна демократија“.

              Потоа, еврјското лоби ја менува тактиката, гледајќи дека Царска Русија е истоштена од првата светска војна евреинот Владимир Илич Ленин, наку британски шпијун, со блиндиран воз од Германија го уфрлаат во Црска Русија, која ја крева „Октомвријската Ревоплуција“.

              Како што укажував во моите анализи „Октомвријската револуција“ не е руска, туку еврејска, ова го потврдува и Евгенија Тропичок која вели дека до крајот на владеењето на Сталин евреите владеле со СССР, поточно во политбирото биле скоро 97%.

Јас, во моите анализи кажував дека ги имало над 70%.

              Ако ги земете денешни „руски олигарси“ ќе се забележи кај поголем процент потеклото им е еврејско.

              Потсете се на изјавата на украинскиот председател Володимир Зеленски:

              „Од Украина ќе направиме ГОЛЕМ иЗРЕАЛ“.

              Добро е познато дека предсесдателот на Украина Володимир зеленски е евреин, преемиерот на Украина е евреин, како и многу министри во владата на Украина се евреи.

              Ао специјалната воена интервенција на русија во Украина, председателот на Русија Владимир Путин го растури сонот за „Голем Изреал“, обнување на хазардската држава која во најголем дел била на територијата на денешена Украина (јужниот дел).

              Како аргументи на моите анализи е арфументот исклучувањето на Рисија од SFIVT од страна на еврејското бакарско лооби. Но, тоа донесе поголеми економски последици на Западот, во СААД и Западните земји каде еврејското лоби има главен збор.

              Евгенија Типочек изнесува еден факт за кој јас пишував ред 2-3 години. Имено кажа дека споецијалната воена интеррвенција, нејзината подготовка започна со делење на руски државјанства не само во ДОНБАС, тулу низ цела источна и западна Украина, делови кои од секогаш биле дел од Русија, каде мнозински народ се руси. А,  добро е познато дека специјалната руска интррвенцијса започна со цел да е заштити рускиот народ, кој беше веќе исфрлен како државотрен народ од уставот на Украина, беше забранет рускиот јазик. Украинските нацисти започнаа како и целиот Запад силна русофобија кон русите во Украина и оние кои живеат и работат во западните земји. Се забрануваше зборување руски по локали, продавници, кафиќи, го укинаа рускиот јазик како еден од службените јазици во Украина.

              НЈиту една војна не може да се опавда, но кога е неминовна – БОГОВИТЕ МОЛЧАТ.

              Украина е преголем залог, поточно Русија е преголем залагај за еврејското лоби, ќе си ги искршат забиоте, можат и Изреал да го изгубат – АКО НЕ ЈА НАГАЗАТ ТОПКАТА!

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20