Комедии во живо: Најновите дриблинзи (3-ри видеа), јадици на Путин – САД и сојузниците ги голтат како жедни вода…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Во многу мои анализи, текстови анали спомнав дека парапсхилогијата и астрологијата ги истражувам од 1983 година. Како школуван новинар аналитичар (со диплома од Југословенскиот Институт за Новинарство во Белград од 1986 година, општи смер, група аналитичари (затоа меѓу предметите што ги полагав нрема страни јазици, има предмет НОВИНАРСКА АНАЛИТИЈА – 2-ва јазика полагав, руски и француски, но колоквијумски само полгав). Истражувањеето на парапсхилогијата и астрологијата само ми помагаат во моите анализи. Затоа на мојот профил пишува: „Новинар по вокација – Специјалност политичка астрологија“. Но, да пминам на темата на текстот.

              По појава на видеото на јутјуб каде председателот на САД Џозеф Бајден се ракува со неведливи, Русија и нивниот председател Владимир Путин решија да се поиграт, интилигентно да ее потсмејат на председателот на САД.

https://www.youtube.com/watch?v=ilQvK-fHVUw

              За разлика од председателот на САД Џозеф Бајден рускиот председател Владимир Путин има неколку двојници, кои одлично го глумат, тешко некој да може да ги разликува – кој е вистинскиот Путин?

              Мора да признаам дека слатко се смеев кога русите го постираа видеото на јутут „состанок на Путин и Шојгу“, каде Путин со двете раце се држи за столот и нервозно се тресе.

              На ова видео сите наседенаа, нема портал или медијум кои не го пренесоа. Ако беше вистинскот Путин и негово тресење, русите немаше да го постираат на јутјуб!

              Како што спомнав на почетокот на текстот од 1983 година ја истражувам парапсхилогијата, затоа вееднаш забележав дека на видеото не е Владимир Владимирович Путин.

Како аналитичар познато ми е дека предсдателот на Руската Федерација Владимир Путин е поранешен агент на КГБ, но и спортиста, без разлика на годините (7 октомври 1952 е роден) секојдневно поминува извесно време во пливање или теретана.

Второ кога разговара со соговорниците никогаш не ги дфржи рацете на масата, единствено кога дава интеррвију седнат. Рацете тогаш постојано му се потпрени на потпирачите на столот што седи.

Кога дава интервију никогаш не се  држи за масата, рацете му се со лактовите потрепени на масата, живо ги користи кога се заканува или предупредува или некоја порака испраќа.

Во второто видеео што се појави денес председателот на Русија Владимир Путин, кој инаку е голем верник, стои на крајот од црквата. Но, најсмешно од сее е неговото крстење (мислам на неговиот двојник), толку молскавично, брзо се прекрсти, патем неправилно, што никој не го забележа.

Од овие горе наведени аргументи во мојата анализа ВИ ја постирам фотографијата на која е вистинскиот Владимир Путин, каде се ракува со председателот на Кина Си Ѓипинг. На фотографијата со кинескиот председател, добар аналитичар ќе забележи деека левата рака ја држи силно припоена кон колкот (секогаш едната од рацете му е на колко), каде како агент на КГБ, останато од обуката, раката секогаш била блиска до пиштолот. Тоа може да се забележи и во неговото движење десната рака секогаш му е припоена кон телото, малце подигната за реакција.

Погледнете ја внимателно фотографијата на Владимир Путин кае се ракува со Си Ѓипинг и Путин (двојниците од видеата), обидете се најдеете разлика. Тешко ќе ви оди, двојниците се внимателно одбрани. Само добри аналитчари и апарапсхилози тоа можат да го откријат, личности кои долго ја истражуваат и следат личноста на Владимир Владимирович Путин….

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20