НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 09-ти- ДО 04ти – 11 јуни 2022 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички        

ОВЕН – Сабота, недела и понедечлник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. ПОбрзо ќе доѓате до пари, можни се повеќе извори на срества. Ќе посеедувате лидерски квалитети.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка од родителите на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивноп поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите сонив ќе доживеете ренесанса Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на дееловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на делолвна основа. Влегувате во најубавиот период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Попволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзоќе ви се врати. Во исто време ќе работите повеќе работи. Обрнете внимание во односите со соседите, ќе бидете склони кон конфликтни ситуации.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Во вторниик и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Енергијата ви се врати, работите повторно ќе ги земете во свои раце, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Обрнете внимание во односот со колегите и соработниците, како и во дносот со пријателите и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспостсавувате на материјална основа. Во вторник и среда ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Влеговте во период кога ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите, имунитетот на организмот ќе ви биде намален. Можете да очекувате поддршка од колегите и пријателите. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта, пријателство може да ви помине во врска. Обрнете внимание на работата, во односот со претпоставените, нема да трпите поодредена улога. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ) 3.000 денари

ЛАВ Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во зависност како ќе се чувствувате, така и одлуките ќе ги донесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и ппеток ќе бидете склоникон кратки и брзи врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Влеговте во период кога можете да очекувае поддршка од пријателите, особено од влијателните пријастели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Во исто време ќе работите повеќе работи. Ќе ви се даде можност да го споите убавото и корисното, можна е врска на работа или поврзана со работа. Обрнете внимание на долгите патувања, како и во односите со странците и личностите од друга религија.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ДЕВИЦА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно пооле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во вторник и среда расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Влеговте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, вашата доминациција на работа ќе се почувствува. Можно е подолго патување, парување надвор од земјата. Обрнете внимание на финансиите и на здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите.  Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Тоа се денови кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе биде полни со рмоции, склони кон чести промени на расположението. Влеговте во поволен период за надообразба, за патувањеа, за работа со странство. Обрнете внимание во односите со колегите и роднините, промените на времето ќе ги почувствувате. Обрнете внимание во односите со партнерот, можни се чести конфликти, конфликти кои можат да донесат раскин на врската. Обрнете внимание на судските спорови ако ги имате.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Во вторник и среда можете да очекувае поддршка од пријаелите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поолле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Влеговте во период исполнет со блокади и пречки, обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите. Можнма е нова љубов, влегување во сериозна врска, ренесанса воо дносот со партнерот. Обрнете внимание во односот со колегите и на работата, можни се чести конфлиикти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота, недела и понеделник духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка авантура или врска со странец или личност од друга религија. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Во четврток и петок можете да очекувте попддршка од пријателите на емотивно поле. Влеговте во период кога популарноста ќе ви биде зголемена. Ќе се најдете во центар на многу настани, многу Стрелци ќе се појават во медиумите. Периодот поволен ви е за започнување или расчистување на судски спорови ако ги мате. Можете да очекувате поддршка од колегите на работа. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата.Можни се чести конфликти и проблеми.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат многу блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Вторникик и среда ќе ви го вратат оптимизмот. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуристички дух. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус, отколку од емоции. Влеговте во поволен период за работа, вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Периодот поволен ви е за започнување на сопствен бизнис или за промена на работното место. На емотивно поле ви престои ренесанса во однос со партнерот и децата, на многу слободни Јарци им престои нова љубов или влегување во сриозна врска. Обрнете внимание во односот со домашните и родителите, можни се проблеми или чести конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ВОДОЛИЈА – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во однос со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат многу блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Периодот поволен ви е за творење, за љубов, плоденоста ќе ви биде зголемена. Влеговте во период кога треба да ги следете игрите на среќа, можна е поголема добивка. Можете да очекувате поддршка од домнашните и родителите на емотивно поле, семејниот живот најмногу ќе ве привлекува. Обрнете внимание во односот со роднините и другарите, можни се чести конфликти, раскини на врски, пријателства.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

РИБИ Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесе блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Перриодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да очекувате поддршка од роднините и другарите, можно е кратко патување. Можни се непланирани трошкови, конфликти на финансиско поле. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари.  Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20