НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 31–ви јули – 06 август 2022 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички        

ОВЕН – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парттнерот и децата. Ќе доживеете ренесанса во односот со нив. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Вторник и среда ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста ках спротивниот пол. Четврток и петок можн се многу блокади и пречки, особено на емотивно поле. Ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Влезени сте во поволен перiод за љубов, но и за игрите на среќа. Следете ги редовно игрите на среќа. Можна и поголема добивка. Периодот не ви е поволен за инвестиции и вложувања. Ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Ќе ве седи чувство дека среќата не ве следи. Обрнете внимание на исхраната на црниот дроб и телесната тежина.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

БИК – Во сабoта емоциите ќе ви бидат насочени кон домот и родителите, од кои можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнeрот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Од роднините и другарите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски, кон заљубување. Ќе бидете склони кон конфликти, нема да трпите подредена улога.  Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000 денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во недела и понеделник емоциите ќе в бидат насочени кон домот, од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во четрток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Влезени сте во период кога комуникативноста ви е зголемена, кога лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете да склучите поволна трговска зделка, можно и е кратко патување. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. На убав начин ќе доаѓате до пари. Можна е и поголема добивка на пари. Обрнете внимание во односите со соседите, како и со пријателите и на политичките активности. Ќе ви недостасува поддршка од пријателите.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

РАК – Во сабота емоциите ќ ви бидат насочени кон парите и матеrијалните работи. Во недела и понеделник можете да очеkувате поддршка од роднините и другарите. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од од домашните и родителите на емотивно поле. Во четврток и петок можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со паrтнерот и децата. Влеговте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Ќе дојде до ваше разубување. Љубовта може да ви биде двигател за многу активности. Не е исклучена нова љубов или сериозна врска на слободните Ракови. Обрнете внимание на политичките активности, со пријателите и претпоставените, особено на деловно поле.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ) 3.000 денари

ЛАВ – Во сабота ќе бидете полни со емоции. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Дојдоа вашите пет минути. Вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почувствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Периодот не ви е поволен на емотивно поле, особено не за влегувањње во нова љубов или сериозна врска. Обрнете внимание во односот со претпоставените, како и на долгите патувања, во односите со странците и личносите од друга религија.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денариСПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ДЕВИЦА – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на не сакан, проследено со љубоморни и посесивни сцени.  Во недела и понеделник расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Периодот не ви е поволен, ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате започнатите работи и обврски. Обрнете внимание на долгите патувања, како и во односите со странците и личностите од руга религија. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кредитите.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда ќе ви се врати расположението. Ќе бидете полни со емоции. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Влеговте во период кога политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели, многу врати кои за вас беа затворени ќе се отворат. Обрнетр внимание на финансиите и здравјето, како и во односот со партнерот, на настапите во јавноста.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

СКОРПИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате повеќе поради статус. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на не сакан. Сето ќе биде проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести прокмени на расположението. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Влезени сте во поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате, да дојдете до раководно место. Поволно ви е и за започнување на сопствен бизнис. Ќе добиете повеќе понуди за работа. Обрнете внимание во односот со партнерот, како и на судските спорови ако ги имате.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и авантуризам. Во недела и понеделник емоците ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Можна е кратка врска или авантура на работа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на не сакан. Сето ќе биде проследено со љубоморни и посесивни сцени. Оптимизмот ви се врати, пполека работите ќе ги земете во свои раце. Страната религија и филозофија најмногу ќе ве привлекуваат. Можни се подолги патувања, патувања надвор од земјата. Обрнете внимание во односите со партнерот, како и со колегите и соработниците. Ќе бидете склони кон повреди на работа.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ЈАРЕЦ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Можни се блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Во вторникк и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Периодот не ви е поволен, ќе биде исполнет со блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и на здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари. позајмици и кредитите. Во односот со партнерот ви престои ренесанса, на многу слободни Јарци нова љубов или сериозна врска. Не е исклучена страсна авантура.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

ВОДОЛИЈА – Сабота поволна ви е на емотивно поле. Може да ви донесе ренесанса во односот со партнерот, зголемена популарност кај спротивниот пол. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со со емоции, но и со авантуризам. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Влеговте во период кога популарноста ќе ви се зголеми, ќе се најдете во центар на многу настани, некои Водолии ќе се појават во медиумите. Периодот поволен ви е за расчистување или започнување на судски спорови ако ги имате. Ќе ви се даде можност да го споите убавото и корисното, љубовта и работата, можна е врска со некого на работа. Можни се проблеми со домашните и родителите, прослени со конфликти. Ќе бидете склони кон повреди во дмот.

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

РИБИ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во однсот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Влеговте во поволен период за работа, вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Ќе добиете понуди за работа, поволно ци е и за започнување на сопствен бизнис. Ви престои ренесанса во односот со партнерот и децата. Обрнете внимание во односот со роднините и другарите, можни се конфликти.  

Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате на контакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 2.000 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 2.000 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 3.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 3.000 денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20