НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 6-ти – 13-ти октомври Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 6-ти – 13-ти октомври  Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник се денови кога емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Не е исклучена врска на работа или поврзана со работа. Вторник и среда ќе ви бидат

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 22-ри – 29-ти септември Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 22-ри – 29–ти септември   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник не ви  се поволни на емотивно поле. Тоа се денови кога ќе ве следи депресивност, со партнерот ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Не ви се поволни да влегувате во

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 8-ми – 15-ти септември Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 8-ми – 15–ти септември   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота ви престои поволна промена на емотивнополе, ремесанса во односот со партнерот и децата. Недела, понеделник и вторник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, ко настаните на деловно поле. Ќе ви се

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 1-в- – 8-ми септември Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 1-ви – 8–ми септември   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и матреријалните работи, Врските што ќе ги воспоставувате повеќе ќе ви бидатна материјална,отколку на емотивна основа. Во недела, понеделник и цторник можете да очекувате поддршка од

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 25 август – 1-ви септември Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 25 август – 1-ви септември   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота ќе бидете опкружени со пријателите, ден кјога пријателите ќе влијаат врз вашиот емотивен живот, кога пријателство може да ви помине во врска. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 18 август – 25 август Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 18 август – 25 август   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота не ви е поволна на емотивно поле, мже да ви донесе многу блокади и пречки. Во односот со партнерот ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Недела, понеделник и вторник ќе ви го

повеќе »»