Вистинскиот Бајден е починат(видео)!? По министерот за МВР на Украина Зеленски е следниот на ред… Еврејското лоби седна на кинеското столче…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Вистинскиот Бајден е починат(видео)!? По министерот за МВР на Украина Зеленски е следниот на ред… Еврејското лоби седна на кинеското столче…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Руските медиуми пренесуваат информација дека падот на украинскиот хеликоптер во областа „“Браво“ во киевскиот регион, воУкраина,

повеќе »»

Да ли Украина е пророштвото на Исус(видео анализа)?! Исус: „Ерусалим што не ме позна соседиетие ќе те ограбат и разурнат, ќе го немаш овој лик!“ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Да ли  Украина е пророштвото на Исус(видео анализа)?! Исус: „Ерусалим што не ме позна соседите ќе те ограбат и разурнат, ќе го немаш овој лик!“ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Не можев во целост да го склопам мазаикот за Исус и оно

повеќе »»

Во Украина започна погребот.. Во Укрина Англасонскиот свет, заедно со Западот влезе во жив песок… Зеленски ќе биде колетерална штета… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Во Украина започна погребот.. Во Укрина Англасонскиот свет, заедно со Западот влезе во жив песок… Зеленски ќе биде колетерална штета… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Во Украина започна погребот.. Во Укрина Англасонскиот свет, заедно со Западот влезе во жив песок… Зеленски ќе биде колетерална

повеќе »»

Да ли Путин ги скара САД и ЕУ – САД ги распаѓа ЕУ (Германија), поради поврзаноста на економиите на Русија и Германија? Брендирани фирми од Германија се селат во САД.. Франција немоќно крева глас против високите цени гас од САД… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Да ли Путин ги скара САД и ЕУ – САД ги распаѓа ЕУ (Германија), поради поврзаноста на економиите на Русија и Германија? Брендирани фирми од Германија се селат во САД.. Франција немоќно крева глас против високите цени гас од САД… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков –

повеќе »»

Зеленски е џокерот на Путин(видео)!? Путин ЕУ ќе ги клекне – ќе мора да го свртат грбот на САД… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Зеленски е џокерот на Путин(видео)!? Путин ЕУ ќе ги клекне – ќе мора да го свртат грбот на САД… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Интерресен е фактот што предсетгдателот нас Русија Владимир Путин јавно не го обвинува директно Володомир Зеленски, ниту неговиот предходник Петар

повеќе »»

Зеленски ќе биде ликвидиран!? До крајот на ноември САД, поточно еврејското лоби ќе се ослободат од Зеленски!? Почна да игра по сопствени ноти. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Зеленски ќе биде ликвидиран!? До крајот на ноември САД, поточно еврејското лоби ќе се ослободат од Зеленски!? Почна да игра по сопствени ноти. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Поразот на демократите на изборите за сенатот и конгресот же ја убрза ликвидацијата на Влодомир Зеленски.

повеќе »»