Македонските христијански корени: Света Лидија Македонка е првата покрстена македонка…. Свети Павле одседнал во нејзиниот дом и ја покрстил…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил. Илија Бошков – Крајнички

Македонските христијански корени: Света Лидија Македонка е првата покрстена македонка…. Свети Павле одседнал во нејзиниот дом и ја покрстил…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил. Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»

Античка Македнија (документарец): Александар III Македонски.. лекција за Грција и потпишувачите на „преспанскиот договор“…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Античка Македнија (документарец): Александар III Македонски.. лекција за Грција и потпишувачите на „преспанскиот договор“…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»

Блгарите се уникатникателни (видео): Русите ја открија разликата помеѓу Бугарија и Македонија, давајќи го за пример премиерот Борисов… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Блгарите се уникатникателни (видео): Русите ја открија разликата помеѓу Бугарија и Македонија, давајќи го за пример премиерот Борисов… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»

Кој е Гоце Делчев? (документарен филм) Додека моето раме крепи пушка, Македонија е недостапна за бугарски офицер… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Кој е Гоце Делчев? (документарен филм) Додека моето раме крепи пушка, Македонија е недостапна за бугарски офицер… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»

Бомба од Филип Петровски (видео) за Груевски и Мицковски: Ги обвинува за соочесници во промена на името… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Бомба од Филип Петровски (видео) за Груевски и Мицковски: Ги обвинува за соочесници во  промена на името… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Велепредавство од историски размери. Со еден куп соучесници кои глумеа патриоти. Всушност багра и криминалци. Posted by Filip T. Petrovski on Петок, 19

повеќе »»

КРАЈНИЧКИ: Проектотот Голема Албанија (видео) албанците ќе ги остави без држава. Протестите во Србија и Република Српска се да се блокира доаѓањето на Путин, да се одложат склучувањата на договорите…. Илија Бошков – Крајнички

КРАЈНИЧКИ: Проектотот Голема Албанија (видео) албанците ќе ги остави без држава. Протестите во Србија и Република Српска се да се блокира доаѓањето на Путин, да се одложат склучувањата на договорите…. Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»