МИЦОВ ТВРДИ, ТОДОР ЖИВКОВ ВО 1971 ГОДИНА ГО ПРИЗНА, МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК И НАРОД!

МИЦОВ ТВРДИ, ТОДОР ЖИВКОВ ВО 1971 ГОДИНА ГО ПРИЗНА, МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК И НАРОД! ДЕНЕС ВО БУГАРИЈА – ЗА ТОА ГО НАРЕКУВААТ ПРЕДАВНИК! СЛУШНЕТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО ПРОФЕОРИТЕ – ГОСТИ ВО ЕМИСИЈАТА! ПОГЛДНЕТЕ ЈА ЕМИСИЈАТА НАУЧНА ФАЛАНГА – МАКЕДОНЦИ ЌЕ СЕ РАБУДЕТЕ! https://www.youtube.com/watch?v=LIzulw8Fi48 Споделете 20

повеќе »»

ВИДЕО ЗА ОСОЗНАВАЊЕ НА МАКЕДОНСКАТА СВЕСТ!

ВИДЕО ЗА ОСОЗНАВАЊЕ НА МАКЕДОНСКАТА СВЕСТ!   Пишува: Илија Бошков Крајнички   ГОЛЕМИОТ МАКЕДОНСКИ ИСТРАЖУВАЧ РИСТО ПОПОВСКИ, УШТЕ ВО 20008 ГОДИНА, ВО ГОСТУВАЊЕТО ВО ЕМИСИЈАТА МАКЕДИЈУМ, ГО КАЖА ОНО ШТО ЈАС ГО КАЖАВ ВО МОЈОТ НАСТАП НА „НАША ТВ“ – ПРОМЕНЕТА НА ИМЕТО ЌЕ ПРЕДИЗВИКА ГРАЌАНСКА ВОЈНА

повеќе »»

ППРЕДСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ЦВРСТО Е РЕШЕН – ДА НЕ ГО ПОТПИШЕ ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА!

ППРЕДСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ЦВРСТО Е РЕШЕН – ДА НЕ ГО ПОТПИШЕ ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА!   Пишува Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, ви препорачувам внимателно да го слушнете говорот на председателот г-дин Ѓоре Иванов, неговиот црвст став да не го потпише преспанскиот договорот – договорот за преименување

повеќе »»

ИНТЕРВИЈУ НА ЗАЕВ ЗА АЛЏЕЗИРА – ВЛЕГУИВА ВО ЖИВ ПЕСОК!

Внимателно, слушнете ја изјавата на ЗАЕВ – СЕ ПРАШУВАМ ДА ЛИ СЕ СЛУША ШТО ЗБОРУВА – ДА ЛИ Е СВЕСЕН, ДЕКА Е ВЛЕЗЕН ВО ЖИВ ПЕСОК! http://infomax.mk/wp/%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D1%9C%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BB/ Споделете 20

повеќе »»

ЈАНКО БАЧЕВ ТВРДИ: „СПАСОВСКИ НАРЕДИ ТЕПАЊЕ НА НАРОДОТ“!

ЈАНКО БАЧЕВ ТВРДИ: „СПАСОВСКИ НАРЕДИ ТЕПАЊЕ НА НАРОДОТ“! Бачев тврди дека по наредба на министерот Оливер Спасовски се тепани македонските граѓани, кои мирно протестираа против договорот за промена на вековното и уставно име РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Исто така тврди, дека составот на полицајците што го тепале народот, 90

повеќе »»