На запад сонцто заоѓа, Бајден ја донесе ноќта( 2 видеа)… Со Бајден САД го допре дното!.. Заев го покани Бајден да ја посети Малкедонија, но нивната следна средба каде ќе биде? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

На запад сонцто заоѓа, Бајден ја донесе ноќта( 2 видеа)… Со Бајден САД го допре дното!.. Заев го покани Бајден да ја посети Малкедонија, но нивната следна средба каде ќе биде? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, покрај мпето видео ви постирам

повеќе »»

Америка заминува, не се враќа… Вратите на ЕУ за Западен Балкан затворени се… Путин го предупреди Стонтелберг да не се играат со огин… Престои дестабилизација на Србија и Македонија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Америка заминува, не се враќа… Вратите на ЕУ за Западен Балкан затворени се… Путин го предупреди Стонтелберг да не се играат со огин… Престои дестабилизација на Србија и Македонија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Како новинар аналитичар сметам дека мотото под кое дојде

повеќе »»

Заев ќе го решава Косовското прашање (видо)!? Што се крие зад средбата Путин – Бајден, ќе се одржи ли? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Заев ќе го решава Косовското прашање (видо)!? Што се крие зад средбата Путин – Бајден, ќе се одржи ли? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Премерот Зоран Заев по решавањето на македонскиот спор со Грција со „преспанскиот договор“, реши да и помогне на соседна Србија на

повеќе »»

Крајнички: Македонска вистина и Русија..Видео кое треба секој граѓанин и етнички макердонец да го погледне! Кој на кого му го п..и и л..е г..от! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Бидео: Илија Бошков – Крајнички

Крајнички: Македонска вистина и Русија..Видео кое треба секој граѓанин и етнички макердонец да го погледне! Кој на кого му го п..и и л..е г..от! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Бидео: Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»

Говор на планетите: Ќе има ли обид за атентати на Бајден и Путин пред и во Женева(натални карти и видео)? Можно е средбата Путин – Бајден да биде одложена!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Говор на планетите: Ќе има ли обид за атентати на Бајден и  Путин пред и во Женева(натални карти и видео)? Можно е средбата Путин – Бајден да биде одложена!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Кога ја слушнав информацијата дека прво предсдателот на САД Џо Бајден

повеќе »»

САД со Бајден го дпре дното!? Лукашенко го исмејува (видео): Ако треба авионот ќе му го приземји во Белорусија, го кани на средба во Белорусија… Но, кој стои позади Лукашенко? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и (видео): Илија Бошков – Крајнички

САД со Бајден го дпре дното!? Лукашенко го исмејува (видео): Ако треба авионот ќе му го приземји во Белорусија, го кани на средба во Белорусија… Но, кој стои позади Лукашенко? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и (видео): Илија Бошков – Крајнички Председателот на Белорусија Александар Лукашенко се пдсмева на

повеќе »»