Ердоган почна бос да гази по трња, Турција доби „корпа“ од НАТО! НАТО нема да ја подржи Турција во војна со Русија и со војската на Асад, нема да го активира членот 5…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

\ Ердоган почна бос да гази по трња, Турција доби „корпа“ од НАТО! НАТО нема да ја подржи Турција во војна со Русија и со војската на Асад, нема да го активира членот 5…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Непромислените потези на претседателот на Турција

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6821" align="left"]
[divider_top]

Дали Турција е колетерална штета за САД (видео)? Што не може и не смее Асад, Путин со задоволство ја завршува работата….. Руските бомбардери во старо железо ги претворија турските тенкови и оклопни возила во Сирија. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Турција е колетерална штета за САД (видео)? Што не може и не смее Асад, Путин со задоволство ја завршува работата….. Руските бомбардери во старо железо ги претворија турските тенкови и оклопни возила во Сирија. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Како новинар аналичтичар, но и

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6816" align="left"]
[divider_top]

ЕКЛУЗИВНО (видео): Ердоган доби шлаканица во ракавици од Путин! Хафтар уништи турски брод полн со муниција и оружје кога пристигна на пристаништето во Триполи.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички

ЕКЛУЗИВНО (видео): Ердоган доби шлаканица во ракавици од Путин! Хафтар уништи турски брод полн со муниција и оружје кога пристигна на пристаништето во Триполи.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички Претседателот на Турција Таијп Реџеп Ердоган повлекува непромислени чекори, војно навлегувајќи во Либија и Сирија.            

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6812" align="left"]
[divider_top]

Изреал се игра со оган! Иран се закани со одмазда… Изреал ги ракетираше трупите на Иран во Сирија! Иран своите закани ги остварува, тоа го почувствува и САД…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Изреал се игра со оган! Иран се закани со одмазда… Изреал ги ракетираше трупите на Иран во Сирија! Иран своите закани ги остварува, тоа го почувствува и САД…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Нее исклучено, Изреал дали по налог на САД ги ракетираше трупите на

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6809" align="left"]
[divider_top]

МЕРКУР Е РЕТРОГРАДЕН! ВНИМАВАЈТЕ ШТО ПОТПИШУВАТЕ, КАКВИ ДОГОВОРИ СКЛУЧУВАТЕ, КАКВИ ОДЛУКИ ДОНЕСУВАТЕ …… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички

МЕРКУР Е РЕТРОГРАДЕН! ВНИМАВАЈТЕ ШТО ПОТПИШУВАТЕ, КАКВИ ДОГОВОРИ СКЛУЧУВАТЕ, КАКВИ ОДЛУКИ ДОНЕСУВАТЕ …… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, внимавајте од 17 февруари до 10 март, Меркур ќе се движи ретроградно (повратен, неповолен од) во знакот Риби до 4-ти март, од 4-ти март до

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6805" align="left"]
[divider_top]

Путин му удри првата воена шлаканица на Ероган… Турција се обидела да ја нападне со ракети руската база во Сирија, останало само куп железо од нивните ракетни фрлачи…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин му удри првата воена шлаканица на Ероган… Турција се обидела да ја нападне со ракети руската база во Сирија, останало само куп железо од нивните ракетни фрлачи…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Турција влегува во воена авантура, во која може да биде избришана.            

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6797" align="left"]
[divider_top]