Зеленски ќе биде ликвидиран!? До крајот на ноември САД, поточно еврејското лоби ќе се ослободат од Зеленски!? Почна да игра по сопствени ноти.

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Поразот на демократите на изборите за сенатот и конгресот же ја убрза ликвидацијата на Влодомир Зеленски. Последниот инцидент со рекетирањето во Полска, Зеленски повика на војна САД и НАТО Против Русија. Зеленски веднаш од САД доби предупредување да престане да ја обвинува Русија за ракетирањето во Полска.

              Самитот Г-20 покажа дека САД забрзано зачекори на надолна патека од светската лидерска улога како светски хегемон.

              Демократите кои инаку ги сметат за троцкисти (евројеското лоби по Лев Давидович Брјнштајн -евреин – соборец на Ленин), нај веројатно ќе се ослободат брзо од „Бајден“, по настаните на самитот на Г-20, каде „Бајден“, каде беше симбол на губење на моќта на САД.

Тоа се видиде на средбата со кинеската делегација, како и одбивањето на саудискиот престолонаследник да се сретне со претседателот на САД Џо Бајден.

Повеќе во видео анализата…

П.С. Ако имате желба да ги добивате моите видео анализи, гледајте го видеотк пртеку јутут, значи потоа притиснете претплатете се, бесплатно е. Први ќе ги добивате моите видео анализи

Споделете
Tweet 20