Да ли Путин ги скара САД и ЕУ – САД ги распаѓа ЕУ (Германија), поради поврзаноста на економиите на Русија и Германија? Брендирани фирми од Германија се селат во САД.. Франција немоќно крева глас против високите цени гас од САД…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

ИН

нтересни работи се случуваат на геополитичката сцена. Шолц мора да ја превземе улогата на САД во финансансирање на Украина, а САД му ги превзема брендираните фирми од Германија поради поевтините енергенси – гасот -5-ти поевтини во САД.

              Гранција со тивок глас крева врева поради поскап течен гас во САД и Европа 5-ти..

              Доларот се печати без покриритие, а евроро не смее да помине 2% печатење без покритие..

              Повеќе во видео анализата….

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20