ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Русија по 3’пат на САД и помага за добивање целосна независност. Прв пат во војната помеѓу север и југ, вторпат во добивање на независнот од Велика Британија – вомоментот од ебрејското лоби.

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Настаните што се случуваат во Украина и Изреал не се случајни, играта започна уште во 2018 по светското првенство во фудбал во Русија, со средбата помеѓу Владимир Путин претседателот на Руската Федерација и тогашниот претседател нза САД Доналд Трамп.

            Како аналитичар за мене тоа беше среедба на двајца лидери кои ртазговараа, поточно се договараа како САД да добие целосна независнот. Самите политичари во Изреал изјавуваат дека имаат најголема колонија во светот, дека е тоа САД.

Оваа изјава е точна, бидејќи изреалското, поточмо еврејското чоби владе со со САД со нивните државни резерви или ФЕД, со војната индустрија, со печатење на долорат кои е во рацете на еврејски компани.

            Во период кога Кенеди заговараше формирае на 2 дджави на Палестина и Изреал и враќање на Фед по државна капа, не званични извори тврдат дека е ликвидиран од МОСАД (изреалската разузнувачка агенција)….

Повеќе во видео анализата….

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20