ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Путин тргнува во офанзива од крајот на јуни (видео анализа и натална карта)….Во САД изборите дали ќе бидат вовед во граѓанска војна..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Не беше случајна одлуката да се дозволи на Украина од САД, Велика Британија, Франција, Грерманија.. да дозволат со нивно оружје да се гаѓаат „воени објекти“ внатре на руска територија.

Веројатно за да се обвини Украина, петата америчка флота од далечина 1500 километри, со дроновии ги гаѓаше руските радари за рано преедупредување, кои се дел од нуклерната тријада на Русија.

За ова повеќе пишува српскиот ппортал:

            Од крајот на јуни Путин, поточно Русија тргнува во офанзива каде ќе бидат заземени: Харков, Николаев Одеса…..

            По изборите во САД дали пресѕои граѓанска војна или до изборите вовлекување на САД во војна, не е исклучена нуклеарна…

            Путин индеректно ќе му помогне ли на Трамп во изборите…

            Повеќе во видео анализата…..

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20