ЈАНКО БАЧЕВ ТВРДИ: „СПАСОВСКИ НАРЕДИ ТЕПАЊЕ НА НАРОДОТ“!

Бачев тврди дека по наредба на министерот Оливер Спасовски се тепани македонските граѓани, кои мирно протестираа против договорот за промена на вековното и уставно име РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Исто така тврди, дека составот на полицајците што го тепале народот, 90 проценти биле албанци!

 

Споделете
Tweet 20