МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА ГО СМЕНИ ИМЕТО: Анализа и предвидувања (видео) за Македонската и светската политичка сцена, дадени на ТВ Сител, на 14-ти декември 2018 година….

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Драги пријатели, како што ВИ ветив, ви  го постирам видеото со моите анализи  и предвидувања, дадени вчера на „Тв Сител“ по повод роденденот на познатиот астролог Мишел Нострадамус. Во видеото се осврнувам со анализа и предвидувања на Македонската политичка сцена, како и анализа за моментална светска политичка сцена. Видеото треба внимателно да го погледнат носителите на власта, но и опозицијата, како и граѓаните на Република Македонија  – никогаш нема да биде Северна!!!!

Споделете
Tweet 20