Кој е Гоце Делчев? (документарен филм) Додека моето раме крепи пушка, Македонија е недостапна за бугарски офицер…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Споделете
Tweet 20