Блгарите се уникатникателни (видео): Русите ја открија разликата помеѓу Бугарија и Македонија, давајќи го за пример премиерот Борисов…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Споделете
Tweet 20