Македонските христијански корени: Света Лидија Македонка е првата покрстена македонка…. Свети Павле одседнал во нејзиниот дом и ја покрстил….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Подготвил. Илија Бошков – Крајнички

Споделете
Tweet 20