Трамп ги осумничи Клинтон дека е педофил (видео)… Запопчна пресметката помеѓу демократитеите и конгремсинте, која не е исклучено да предизвика конфликти со жртви…..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Споделете
Tweet 20