Северна Кореја (видео), подсвесно не го заборави бомбазрдирањето, геноцидот од страна на САД во Корејската војна… Прашање е кога ќе им ја испрати фактурата…..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Споделете
Tweet 20