Што не очекува во 2021 година, секој знак посебно(видео).. На што треба да внимавте во новата година и кога…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Драги, пријатели ВИ го поститрам ветеното видео за предвидувањата, за секој знак посебно во во 2021 година.

          Ќе слушнете кога во кој период, во која област од животот треба да обрнете внимание.

          Оние кои повеќе и по детално ги интересира, можат да се јават, да им се изработи детални натални карти, соларни, како и споредбенми хороскопи

.

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2. 500 денари

Споделете
Tweet 20