ГОВОР НА ПЛАНЕТИТЕ: Дали Западот се ослободува од Заев и Вучиќ (видео и натални карти)?

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео: Илија Бошков – Крајнички

Председателот на Србија Александар Вучиќ и премиерот на Македонија влегуваат во период кога треба да обрнат внимание на безбедноста.

Натална карта на Зоран Заев со моенталните транзити

              Говорот на планеите зборува дека е дојден моментот, кога е можно нивниот работодавец да се ослободи од нив, каде не е исклучено тоа да биде со нивна ликвидација.

Натална карта на Александар Вучиќ со моменталните транзити

              Со моето видео ви ги постирам наталните карти на председателот на Србија Александар Вучиќ и премерот на Македонија зоран Заев.              Говорот на планетите ви го толкувам во видеото кое ви го постирам со текстот

Споделете
Tweet 20