Предвремени парламетарни избори почнаа да мирисат(видео)!.. Путин удира шлаканици на сите страни, му се придружи и Лукашенко.. Бајден ќе прави сојуз против Кина со 4 држави: Јапан, Австралија и Индија…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Македонија ја тресат скандали и афери, предвремените парламетарни избори почнаа да мирисат. Прашање кој прв ќе повлече потег во распуштањето на парламентот.    

e

Натална карта на Република Македонија со моменталните транзити

Светот се повеќе зовриава, наскоро не е исклучено „вирусот“ корона да го прогласиме мртви, татко му и мајка му се разведуваат.

            Мелинда Гејстц одлучи да му даде „корпа“ на сопругот Бил Гејтц.

            За ова повеќе пишува порталот:

            Прдеседателот на Руската Федерација почна да удира шлаканици, први го почуствува ЕУ, особено чешка.

            На шлаканиците по ЕУ се придружи и Лукашенко, председателот на Белорусија, им се закани ќе имате проблеми дома.

            За ова повеќе пишува порталот:

Председателот на САД Џо Бајден ќе прави сојуз со Јапонија, Австралија и Индија, во обидот да ја „скротуваат“ Кина.

            За ова повеќе пишува порталот:

https://rs.sputniknews.com/analize/202103301124972795-da-li-jebajdenova-cetvorka-spremna-za-obuzdavanje-kine/?fbclid=IwAR0XCvnkhirW2FN9NahBgOmNt4_MhfHoB2Szsy8I24S5HlHMJqsFAjJcjo4

            Турските и индијските серии полека ќе ја изгубат популарноста.

Отворениот театар на глобалната политичка сцена им станува конкуренција, како трагикомедија…

Споделете
Tweet 20