Дрлиблингот на Путин со вакцините (видео).. Гејтс се разведе, вакцините не се продадоа…  Србија им нуди по 20-тина евра на граѓаните кои ќе се вакцинираат…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На светскаста политичка сцена започнува нов заплет.

Изборите во Шкотска ќе покажа да ли ќе се одржи нов референдум од Велика Британија, а Шкотска како самостална членка да влезе во ЕУ.

            Џа ова повеќе пишува порталот:

Западната фарметска индустрија доживува колапс, луѓето не сакат да се вакцинираат. Дали е тоа причината за „разводот“ на Бил и Милинда Гетц.

Од овие причини во Србија српската влада почна на своите граѓани да им нуди по 3.000 динари (нешто над 20-тина евра кои ќе вакцинират, макар и со првата доза.

За ова повеќе пишува порталот:

Споделете
Tweet 20