Парадата во Москва е исмејување на корона вирусот (видео).. Научниците и лекарите во САД апелираат запрете ги сите вакцини, штетни се за луѓето.. Престои Распад на Обидинетото кралство… Во Франција и Германија се пред верско граѓански војни…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Во светот се случуваат радикални промени. Корона „вирусот е на пат да се прогласи за „умрена“.

            Учесниците на парадата во Москва (војните лица“, никој не носеше маски.

            Ова зборува за исмејувањее на биолошкото оружје на САД и Бил Гејтц.

            Поради стравот од освета на народот Бил Гејтц одглуми „развод“ сопругата и децата ги испрати нас остров кој не е запрашуван, контуимиран со „вирусот“, поточно бактеријата крана или covid 19!

            Имено, лекарите во САД и научните апелираат да се запре со вакцинирањето на луѓето, бидекќи сите вакцини не се безбедни, штетни се за луѓето.

            За ова повеќе пишува порталот:

            Истиот портал донесува интересн текст и за Обиденетото Кралство, поточно Велика Британија:

            На фрнција  се заканува верско – граѓанска војна, Француски генерали го педупредуваа председателот Макрон, кој го знаее тоа, а не птевзема никакви мерки:


Споделете
Tweet 20