Дали Заев го издрибла Мицковски или Мицковски си даде автогол. Еврејското лоби го донесе Трамп на власт и го симна (видеа)! Изреал е на пат на самоубство, сопствено, како и на Украина! Вучиќ врши геноцид врз сопстениот народ, со масовната вакцинација…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видеео: Илија Бошков – Крајнички

Изреал и се заблогадари на „25“ држави, меѓу кои е и Македонија (19 по рде) истакнувајќи ги нивните знамиња.

            Мицковски се истрча како „како коза пред руда“ ги оправда потезите на Изреал, надевајќи на евројското лоби да го донесе на власт.

            Веројатно баба му (која е еврејка) го посоветувала во сон, тоа да го направи.

            Како што го посоветувала во Демократска Партија За Македонско Национално Единство, да стави еврејка во централниот комитет.

            Да се разбереме, јас лично немам ништо против евреите или боило кој народ или религија, но ВМРО ДПМНЕ треба да е македонска нацинална партија, за национално единствено, така се декларира.

            За разлика од СДСМ која е граѓанска партија, таму се прифатливи секакви високи фукционери.

ВМРО ДПМНЕ се декларира за македонска етничка партија, а досега немала етнички македонец за лидер.

            Вистината за штетноста на вакцините за разголува, во Србија ќе дојде до голем геноцид, Вучиќ со црни букви ќе биде запишан во српската историја…

https://www.facebook.com/instudio2009/videos/810109479924815

            Настаните во Изреал предизвикаа нереди во Франција, Франција пе пред граѓанско верска војна.

Споделете
Tweet 20