Говор на планетите: Ќе има ли обид за атентати на Бајден и  Путин пред и во Женева(натални карти и видео)? Можно е средбата Путин – Бајден да биде одложена!?

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Кога ја слушнав информацијата дека прво предсдателот на САД Џо Бајден на 15 јуни ќе има среда со челниците на ЕУ, за да ден потоа се сретне со председателот на Русија Владимир Путин во Женева, нешто ми „замириса“.

            Кога го видов распоредот на планетите, не ми се допаднаа многу работи, имаше премногу аспекти кои укажуваат на блокади, но и не можни несакани дејства.

            Тоа може да се однесува и на самиот председател на САД Џозеф Бајден, не само на председателот на Русија Владимир Путин.

Во видеото кажав еден лапсус, председателот на Русија Владимир Путин дека е роден на 8-ми октомври, но тој е роден на 7-ми окттомври 1952 година во сант Петерзбург

Споделете
Tweet 20