На запад сонцто заоѓа, Бајден ја донесе ноќта( 2 видеа)… Со Бајден САД го допре дното!.. Заев го покани Бајден да ја посети Малкедонија, но нивната следна средба каде ќе биде?

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Драги пријатели, покрај мпето видео ви постирам и видео на Никола Врзиќ, новинар водител на емисијата нас „спутњик Србија“, кој е извонреден новинар аналитичар, кој доминира над своите соговорници или ги надополнува.

            Никола Врзиќ е бисер на на српското новинарство, кој Србија треба да го нергува.

            Во моментот останатите, постари новинари можат од Никола Врзиќ да учат, без разлика што е многу помлад од нив.

            Во неговото видео биквално го потврди моњето ноќеќеѓното мое видео, моите анализи заедно со неговите гости.

            Мнгу се пожалија дека моето видео имаше проблем со гласот, но за жал толакава ми е „чергата’ за подобро камера.

            Моето вечерашно видео ќе с обидам да биде поквалитетно.

            Еве го видеото од емисијата на Нкола Врзиќ.

            Ви препорачувам внимателно да го погледнете, особено политичарите. Можеби некој од нив ќе се разбуди од сонот мсречен „какле“!

Споделете
Tweet 20