Да ли Црвенковски кумуваше на победата на Мицковски (видеео и натални карти)?!

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео обраќање: Илија Бошков – Крајнички

Натална карта на Македонија со транзитите од 17. 10. 2021 година

Натална карта на Македонија со транзитите од 31.10. 2021 година од вториот круг

Споделете
Tweet 20