Да ли Заев ги издрибла Мицковски и Димитров? Неминовни се предвремени парламетарни избори.. На заев му се заканува ликвидација, неговите работодавци не остават траги!?

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео обраќање : Илија Бошков – Крајнички

Драги пријатели, ВИ предлагам внимателно да го погледнете моето видео обраќање за настаните што престојат на Македонската политичка сцена во годината пред нас. При тоа, ако имате жњлба можете да се претплатете на мојот јутут канал, со што правремено и први би биле известувани за моите анализи преку видео обраќање. Во годината што започна, моите анализи во најголем процент ќе ги правам преку видео обраќања, па и неделните хороскопи.

             Затоа, ова видео погледнете го, но предходно притиснете да го гледате на Јутут, а на Јутут притснете „преплати се“, ако имате желба правремено и веднаш да ги имате моите видео браќања, поточно моите анализи преку видео обраќања…

Споделете
Tweet 20