Говор на планетите (видео и натална карта): Путин не се шегува, време е САД и Западот да нагазат топката, – следува епизода Кина, која ќе ги накаутира…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео: илија Бошков- Крајнички

Настаните што се случуваат на глобалната политичка сцена не се случајни, тоа ми го потврди и говорот на планетите.

Соогледувајќи говорот на планите дојдов до заклучок, дека председателот на Руската Федерација Владимир Путин не се шегува. Владимир Путин подготвен во последната крстоносна војна против православието и Русија, на Западот да му ги наплатити вековните фактури: Наполеон Бонапарта (кој ја запали Москва), „Бољшевичката револуција“, која британски агент и евреин Ленин ја крена за уништување на руската империја (со блинидиран воз од Ферманија беше уфрлен), како и Хитлрерровата иназија на СССР, се незалечени рани на Русија, особено кај дете чии родители биле дел од таа војна (Путин е роден во Сант Петезбург – легендариниот Сталинград).

Поразот во „студената војна, особено ширењето кон на НАТО кон руските граници, Владимир Путин како дел од некогашно КГБ, дете на борци во татковинската вонјна, на Западот нема да и прости…

Повеќе во видеото, во анализата во видеото, за говорот на планетите…

Споделете
Tweet 20