Да ли е Путин пред обиди за атентат (видео)!? Путин влегува во период кога ќе има обиди за негово насилно симнување од власт, не се исклучени и атентати….

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео: Илија Бошков Крајнички

Долго време ја немам анализирано светската политичка сцена, особено воениот конфликт во помеѓу Русија и Западот преку Украина. За таа цел решив да побарам одговор во говорот на планетите, поточно да ја ппростудирам наталната карта со м транзити на главниот актер претседателот на Руската федерација Владимир Владимирович Путин.

натална карта на Владимир Путин со транзитите од 9-ти септември 2022 година

Натална карта на Владимир Путин од 31-ви октомври 2022 година

Оно што го видов не ми се многу допадна.

            Претседателот на Руската Федерација Владимир Путин влегува во исклучиво опасен период, каде се можни обиди за негово насилно симнување од власт, не е исклучено да има обиди и за атентат-и.

Затоа решив повторно да го анализирам говорот на планетите преку видео обраќање…

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20