Парадата во Москва е исмејување на корона вирусот (видео).. Научниците и лекарите во САД апелираат запрете ги сите вакцини, штетни се за луѓето.. Престои Распад на Обидинетото кралство… Во Франција и Германија се пред верско граѓански војни… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Парадата во Москва е исмејување на корона вирусот (видео).. Научниците и лекарите во САД апелираат запрете ги сите вакцини, штетни се за луѓето.. Престои Распад на Обидинетото кралство… Во Франција и Германија се пред верско граѓански војни… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во светот се

повеќе »»

Првата парада во Москва е со заробени германски војници во лето 1944 година (видео).. Дали 9-ти мај денот на Европа е одбран да се сокрие побредата над фашистичка Грерманија??….. Вчерашната војна парада во Москва (видео)…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Првата парада во Москва е со заробени германски војници во лето 1944 година (видео).. Дали 9-ти мај денот на Европа е одбран да се сокрие побредата над фашистичка Грерманија??….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Вчера беше акутуелна спектуларната Војна парада во Москва. Каде Руската Федрација

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 08-ми – ДО 15–ти мај 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 08-ми – ДО 15–ти мај 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички               ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете полни со емоции, во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда емоциите ќе

повеќе »»

Лукашенко ги удри Бајден и САД преку нос, да им го врати сетилото и помнењето: „Каога Бајден ќе закаже предвремени председателски избори во САД, во истиот ден и јас ќе закажам предвремени председателски избори во Белорусија….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Лукашенко ги удри Бајден и САД преку нос, да им го врати сетилото и помнењето: „Каога Бајден ќе закаже предвремени председателски избори во САД, во истиот ден и јас ќе закажам предвремени председателски избори во Белорусија….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Председателот на Белорусија Александар

повеќе »»

Дрлиблингот на Путин со вакцините (видео).. Гејтс се разведе, вакцините не се продадоа… Србија им нуди по 20-тина евра на граѓаните кои ќе се вакцинираат… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дрлиблингот на Путин со вакцините (видео).. Гејтс се разведе, вакцините не се продадоа…  Србија им нуди по 20-тина евра на граѓаните кои ќе се вакцинираат… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички На светскаста политичка сцена започнува нов заплет. Изборите во Шкотска ќе покажа да ли ќе

повеќе »»

БЕНКИТЕ ГО ОТКРИВААТ КАРАКТЕРОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

БЕНКИТЕ ГО ОТКРИВААТ КАРАКТЕРОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Некои велат дека бенките се клуч што ќе Ви помогне да ги отклучите тајните на карактерот на човекот. Заклучете самите дали тоа е навистина така, откако ќе го прочитате текстот и ќе направите проверка преку примерите

повеќе »»